Yasemin Döngü

Paslandı diye bir kenara atmanıza gerek yok! Bu yöntemle çatal ve bıçaklar göz kamaştırıcı parlaklığına kavuşuyor

Paslandı diye bir kenara atmanıza gerek yok! Bu yöntemle çatal ve bıçaklar göz kamaştırıcı parlaklığına kavuşuyor

Çatal ve bıçaklar, mutfaklarda sıkça kullanılan çelik eşyalar arasındadır. Ancak, "paslanmaz çelik" olarak adlandırılsalar da, sık sık suya maruz kalan bu eşyalar zamanla parlamakta zorlanır ve paslanmaya başlayabilir. Bu durumun en büyük sebebi, çatal, bıçak ve kaşıkların yıkanmasının ardından nemli kalmalarıdır.

Paslanmış çatal ve bıçaklarınızı ilk seferde onarabilecek doğal yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemler sayesinde eşyalarınız tekrar parlak bir görünüm kazanabilir. İşte paslanmış çatal ve bıçakları parlatmanın etkili yolları:

Devamını okumak için tıklayın